DIENSTEN

Aard van dienstverlening

Ons kantoor is in het bezit van Wft-vergunningen. Op grond hiervan mogen wij adviseren en bemiddelen in o.a. levensverzekeringen, schadeverzekeringen, hypotheken en bijvoorbeeld bankspaarproducten. Daarnaast zijn wij adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen of banken.

 

Download hier ons dienstverleningsdocument of de uitgebreide versie hiervan.

Verzekeringen

Ons kantoor bemiddelt in schade- en levensverzekeringen. Voor zowel particulieren als voor ondernemers kunnen wij een compleet, passend pakket aanbieden, en een vergelijk maken tussen diverse verzekeraars. Ook voor uw uitvaartverzekering, overlijdensrisicoverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en verzuim- en ziektekostenverzekering kunt u bij ons terecht.

Hypotheken

Het afsluiten van een hypotheek is een zeer belangrijke stap! Wij verzorgen voor u dit volledige traject, waarbij wij zoeken naar een passende oplossing die bij u past, en volledig afgestemd is op uw persoonlijk wensen en situatie.

Financieringen

Naast hypotheken kan er ook behoefte ontstaan waarbij een consumptief krediet de oplossing kan bieden. Via diverse aanbieders kunnen wij u een passend aanbod hiervoor doen.

Particuliere aangiftes IB

Wij verzorgen tevens voor particulieren de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Als u uw hypotheek via ons kantoor regelt, dan verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting van het betreffende jaar gratis voor u. Ook voor het aanvragen en/of wijzigen van voorlopige teruggave en toeslagen kunt u bij ons terecht.

Wijze waarop wij beloond worden

De kosten van onze werkzaamheden worden gefinancierd door de verzekeraar of bank waar wij uw verzekering of spaarproduct onderbrengen. Wij brengen u geen kosten in rekening. In afwijking hiervan kunnen wij vooraf met u afspreken dat wij op declaratiebasis werken.

Geen zeggenschap

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Selectie van aanbieders

Wij werken met een aantal maatschappijen die periodiek geselecteerd worden. Wij selecteren onder andere op prijs, voorwaarden en administratieve behandeling. De uiteindelijke keuze voor de maatschappij wordt samen met u gemaakt en hangt onder meer af van uw persoonlijke gegevens en voorkeuren.

wordpress theme by jazzsurf.com

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com